🇷🇴 Română

A cselekvés emberei vagyunk

Megosztjuk ötleteinket és csatlakozunk a közösség vezetőihez. Tagjaink szenvedélyüket, integritásukat és intelligenciájukat a tartós hatást gyakorló projektek végrehajtásának szentelik.

JÓTÉKONYSÁGI BÁL 2022

A Rotary Club TÉKA 2022. május 13-án rendezi meg az éves, ezúttal borkóstolóval egybekötött Jótékonysági Bálját, amellyel fennállásának 18. évét ünnepli.

➡️ További részletekért IDE kattints

ROTARY, ROAD TO AFRICA

A projekt a 2022 október 21.-én induló Budapest-Bamako Rally keretén belül fog megvalósulni. A csapat tagjai rotarysok illetve szimpatizánsok, közismert személyiségek.

A projekt célja:
2000 darab iskolástáska, 50 laptop, 5 iskolának napelem rendszer és 200 gyümölcsfa ültetése.

➡️ További részletekért IDE kattints

SHOEBOX 2021

Az Egyesült Királyság 1110-es Rotary kerületében minden évben sor kerül a SHOEBOX karácsonyi ajándékdoboz gyűjtési projektre.

Idén pedig az a megtiszteltetés ér, hogy 5300 ilyen ajándékdobozt oszthatunk szét rászoruló, 1 és 12 év közötti gyerekek számára.

➡️ További részletekért IDE kattints

“Virginia Zeani” Operafesztivál

A Rotary Klub TÉKA partnere annak az eseménynek, amelyre augusztus 20-22. között kerül sor Marosvásárhelyen, brassói és kolozsvári elitzenészek rendkívüli részvételével, és így a kulturális élet számára 2 fontos projektet támogat.

A belépés kizárólag meghívással lehetséges.

➡️ További részletekért IDE kattints.

Tisztségváltás 2021-22-es Rotary év

2021. Június 24-én a többi marosvásárhelyi Rotary klubbal közösen ünnepeltük amint a 2020-21-es Rotary év klub elnöke, ZOLYOMI Erika átadta az elnökségi funkciót a 2021-22-es Rotary évre megválasztott elnöknek, ERDŐS Lászlónak.

ÉRTÉKEINK

Integritás

Tiszteletben tartjuk vállalásainkat, mert valójában törődünk a körülöttünk élőkkel. Életeket változtatunk meg, és a tettek, nem pedig a szavak motiválnak minket a változásra.

Barátság

Tartós és őszinte kapcsolatokat építünk ki. Csak hiteles kapcsolatok kialakításával sikerül együtt elérnünk azt a változást, amelyet látni akarunk a világban.

Leadership

A közösség érdekében cselekszünk, szakértelmet és vezetői készségeket felhasználva. Mai tetteink határozzák meg a következő generációk jövőjét.

Együttérzés

Empátiával és nagylelkűséggel járulunk hozzá a közösség javához. Minket az a vágy vezérel, hogy enyhítsük mások szenvedését, és jólétet hozzunk nekik.

MIRE VAGYUNK BÜSZKÉK

32

KLUBTAG

18

ÉV

123

MEGVALÓSÍTOTT PROJEKT

€ 875.000

PROJEKTÉRTÉK

A marosvásárhelyi Rotary Klub TÉKA találkozóira minden kedden 19-20 óra között kerül sor az Everest Hotelben, a Gyár utca 16-18 szám alatt.