🇷🇴 Română

A cselekvés emberei vagyunk

Megosztjuk ötleteinket és csatlakozunk a közösség vezetőihez. Tagjaink szenvedélyüket, integritásukat és intelligenciájukat a tartós hatást gyakorló projektek végrehajtásának szentelik.

“Virginia Zeani” Operafesztivál

A Rotary Klub TÉKA partnere annak az eseménynek, amelyre augusztus 20-22. között kerül sor Marosvásárhelyen, brassói és kolozsvári elitzenészek rendkívüli részvételével, és így a kulturális élet számára 2 fontos projektet támogat.

A belépés kizárólag meghívással lehetséges.

További részletekért IDE kattints.

Tisztségváltás 2021-22-es Rotary év

2021. Június 24-én a többi marosvásárhelyi Rotary klubbal közösen ünnepeltük amint a 2020-21-es Rotary év klub elnöke, ZOLYOMI Erika átadta az elnökségi funkciót a 2021-22-es Rotary évre megválasztott elnöknek, ERDŐS Lászlónak.

ÉRTÉKEINK

Integritás

Tiszteletben tartjuk vállalásainkat, mert valójában törődünk a körülöttünk élőkkel. Életeket változtatunk meg, és a tettek, nem pedig a szavak motiválnak minket a változásra.

Barátság

Tartós és őszinte kapcsolatokat építünk ki. Csak hiteles kapcsolatok kialakításával sikerül együtt elérnünk azt a változást, amelyet látni akarunk a világban.

Leadership

A közösség érdekében cselekszünk, szakértelmet és vezetői készségeket felhasználva. Mai tetteink határozzák meg a következő generációk jövőjét.

Együttérzés

Empátiával és nagylelkűséggel járulunk hozzá a közösség javához. Minket az a vágy vezérel, hogy enyhítsük mások szenvedését, és jólétet hozzunk nekik.

MIRE VAGYUNK BÜSZKÉK

32

KLUBTAG

17

ÉV

118

MEGVALÓSÍTOTT PROJEKT

€ 745.000

PROJEKTÉRTÉK

A marosvásárhelyi Rotary Klub TÉKA találkozóira minden kedden 19-20 óra között kerül sor az Everest Hotelben, a Gyár utca 16-18 szám alatt.