Termeni și condiții de utilizare site www.rotaryteka.ro

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și a reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere.

Misiunea declarată a Rotary este aceea de a servi comunitatea și membrii săi în scopul îmbunătățirii calității vieții. Deviza Rotary este “a servi mai presus de sine” și se reflectă prin acțiuni caritabile și de voluntariat, materializate în proiecte destinate comunității.

Pentru a-și putea atinge obiectivele organizează evenimente pentru stângerea de fonduri, în urma căruia oameni dedicați cauzelor noastre donează fonduri care suțin proiectele noastre.

În vederea oferirii unei unelte de strângere de fonduri pentru cauzele Rotary Club TÉKA, am înființat această platformă online care să ușureze procesul de implicare din partea persoanelor care susțin proiectele organizate de clubul nostru.

Termenii şi condiţiile descriu modul de utilizare al platformei www.rotaryteka.ro, cum este aceasta utilă pentru donatori, suporteri şi organizațiile partenere şi ce solicităm cu respect celor care o utilizează.

Punctele cheie referitoare la funcționarea platformei cuprinse în acest document sunt:

  • Donații online – Platforma www.rotaryteka.ro înlesnește colectarea de donații online folosind procesatorii de plăți prin card cu care acestea au deja contract.
  • Protectia datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Informații detaliate despre politica noastră de securitate și drepturile dumneavoastră în ce privește prelucrarea de date cu caracter personal sunt disponibile la punctul VII.

Cadru general. Drepturi de proprietate

Platforma www.rotaryteka.ro şi toate serviciile aferente acesteia sunt deţinute şi administrate de către Rotary Club TÉKA. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteţi folosi această platformă şi serviciile aferente. Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest document. Dacă nu doriţi să vă supuneţi acestor termeni şi condiţii trebuie să vă asumaţi faptul că nu veţi putea accesa site-ul www.rotaryteka.ro şi nici nu puteţi utiliza platforma www.rotaryteka.ro şi serviciile aferente acesteia.

Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a platformei, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acesteia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi platforma online. Ultima versiune a acestui document va defini modul de utilizarea a platformei de la data publicării până la următoarea modificare.

Întregul conţinut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Cauze și proiecte prezentate pe site

Folosind platforma www.rotaryteka.ro veţi putea dona pentru proiectele descrise susținând astfel eforturile noastre de strângere de fonduri.

Răspunderea pentru acurateţea informaţiilor despre organizaţie, proiecte şi pagini de suportert aparţine organizaţiei Rotary Club TÉKA. Ea trebuie să deţină toate aprobările şi autorizaţiile necesare pentru a-şi desfăşura activitatea conform legislaţie în vigoare, precum şi acordul supporterilor și donatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal și a informaţiior despre acestia transmise spre publicare pe platforma www.rotaryteka.ro.

Donații online

Donaţiile primite prin intermediul platformei www.rotaryteka.ro şi al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi care a încheiat un contract în acest sens cu organizaţia parteneră. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site.

Utilizarea donațiilor

Asociația Rotary Club TÉKA va utilza toate fondurile strânse pentru susținerea financiară a proiectelor propuse, punând la dispoziție donatorilor un raport cu modul în care sumele strânse au fost folosite pentru fiecare proiect propus.

După efectuarea unei donaţii, orice cerere de rambursare a ei va fi adresată organizaţiei Rotary Club TÉKA.

Folosirea de cărţi de debit sau credit fără permisiune

Când o donaţie este făcută prin platforma www.rotaryteka.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţie în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru acest scenariu.

Politica de returnare

Revocarea donațiilor se efectueaza în temeiul legii, in conditiile art. 1023 Noul Cod Civil și ale dispozițiilor OUG 10/2016 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea asigurării resurselor financiare pentru achiziţionarea unui bun aparţinând patrimoniului cultural naţional mobil clasat în categoria tezaurul patrimoniului cultural naţional mobil

Politica de livrare

Produsele cumpărate de dumneavoastră de pe site-ul Rotary Club TÉKAse pot livra astfel:

  • Ridicare de la sediu: nu are costuri suplimentare, ridicarea se poate face în zilele de marți, între orele 19.00-20.00 cu notificare telefonică prealabilă
  • Prin curier: prin serviciile de curierat cu colaborează Rotary Club TÉKA: taxa de livrare este afișată în procesul de Finalizare comandă și cuprinde toate cheltuielile de livrare; livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 / 500 lei.
  • Prin curier în afara României: putem trimite colete și în afara României, taxa de livrare depinzând de destinație

Recepționarea coletelor

  • Vă rugăm ca la recepționarea coletelor să verificați integritatea acestora în prezența curierului; în cazul în care sesizați nereguli (colet deteriorat sau alte probleme vizibile), cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor
  • La ridicarea comenzilor achitate prin card sau transfer bancar este obligatorie prezentarea unui act de identitate
  • La recepționarea coletelor achitate prin ramburs / numerar, vă rugăm să verificați conținutul coletului înainte de a-l achita
  • Transmiterea coținutului digital achiziționat se va face prin e-mail în cel mai scurt timp posibil după confirmarea comenzii și efecturea plății.

Legislaţie aplicabilă şi reglementări

Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia a platformei www.rotaryteka.ro şi a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaţia română în vigoare.

Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestei platforme, a conţinutului său a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Contact

Pentru orice informaţie legată de funcţionarea platformei www.rotaryteka.ro, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu aceasta, ne puteţi contacta la adresa de email info@rotaryteka.ro.

Asociația Rotary Club TÉKA
Târgu Mureș , str. Bólyai nr. 11
CIF 16717835
Tel. 0742 076 584