🇭🇺 Magyar

Festivalul Regal de Operă "Virginia Zeani"

Misa Încoronării, de Wolfgang Amadeus Mozart, deschide cea de a IV-a ediție a Festivalului Regal de Operă “Virginia Zeani”, eveniment care va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 20-22 august, cu participarea extraordinară a unor muzicieni de elită din Brașov și Cluj Napoca.

Pianistul Zsolt Garai, alături de muzicieni de prim rang ai Operei din Brașov sau Cluj Napoca, sunt invitați, alături de un public iubitor de muzică, într un univers acustic plin de grație, menit să unească sunete, culturi și lumi, într un nou spațiu, al esențelor. 

DESCARCĂ BROȘURA EVENIMENTULUI

Festivalul Regal de Operă “Virginia Zeani dedică unul dintre spectacolele sale Zilei Naționale a Republicii Ungare, eveniment care va fi organizat în spațiul solemn al Bisericii Reformate din Cetatea Medievală din Târgu Mureș pe 20 august cu începere la ora 19:30

Un concert excepțional de orgă va fi urmat de prețioasa Misă a lui Mozart, partitură a cărei grație sporește sub bagheta dirijorului Traian Ichim. Desemnat cel mai bun dirijor român la Gala Operelor din 2015, Traian Ichim este doctor în studiul artelor și culturologie, titlu obținut la Institutul Patrimoniului Cultural din cadrul Academiei de Știinţe d in Republica Moldova. Este, de asemenea, lector universitar doctor al Facultății de Muzică din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov.

Accesul publicului este gratuit dar având în vedere situația epidemiologică și numărul limitat de locuri, prima dată vor primi acces cei cu INVITAȚIE.

Invitația se poate obține doar înainte de eveniment, în schimbul unei
DONAȚII DE 50 DE LEI,
Această sumă se va utiliza integral pentru următoarele 2 scopuri caritabile:

30 LEI

Campania de strângere de fonduri pentru reconstruirea Filarmonicii din Chișinău.

Suntem alături de autoritățile, de muzicienii și de publicul basarabean, care au pierdut un centru cu imensă valoare simbolică, o dramă care are un impact major asupra tuturor.
Pe lângă empatia pe care o simțim pentru comunitatea care și-a pierdut filarmonica, pentru restaurarea acestui prețios edificiu, este nevoie de un ajutor concret.

Poți dona și separat prin campania dedicată special acestui scop: https://virginiazeanifestival.com/ro/doneaza

20 LEI

Acordarea a șase premii de excelență celor mai eminenți elevi din cadrul Liceului Vocațional de Artă Tg. Mureș

Clubul Rotary TÉKA organizează de 12 ani un eveniment anual de premiere a elevilor care s-au remarcat prin excelență în muzică respectiv arte plastice și le acordă un sprijin financiar semnificativ, în vederea susținerii carierei lor artisitce.

DESCARCĂ BROȘURA ANULUI 2021

PENTRU INVITAȚII

Contactează-ți prietenul membru din clubul nostru Rotary sau
prin email info@rotaryteka.ro resp. WhatsApp 0742 076 584

SAU

Poți efectua donația prin PLATA CU CARDUL și te vom contacta pentru înmânarea invitației:
(click pe suma dorită)